Novoveska

 

DNV passes through international railway route, which of course impact on the existing surrounding build-up area, but in future the new urbanized area. In the space between train line and family homes, we have proposed a good alternative for a given problem. Residential "noise barrier" with view on the sunset over the roofs of houses. Grassed "building" is a deliberately warped mound that is not the effect of massive street mass, ensuring a vista of the streets in the background of the Small Carpathians. "Upgrade" of residential complex is additional noise wall /behind the green hills/ in the lower measure, in which are complementary facilities for playgrounds and parks, situated between the two overlapping "green" waves.

Location:

Bratislava

Devínska Nová Ves

Type:

residential

Date:

05 / 2010 _ study

Author:

D. Šubín

© 2019 by BAAR

ARCHITEKT  BRATISLAVA